אחת הדרכים להכיר את קפריסין, היא לחוות אותה דרך האוכל.
הטיולים הקולינריים וסיורי היקבים שלנו בקפריסין, אותם בנינו לאורך השנים באהבה ובתשומת לב, משלבים טעמים, ריחות, מסורות העוברות מדור לדור וטרנדים עכשוויים.
הטיולים הקולינריים שלנו כוללים טיולים בכפרים האותנטיים של קפריסין ובמרכזי הערים.
אנו מתגוררים בקפריסין מעל 8 שנים ונהנים בשנים האחרונות לחשוף את המבקרים בקפריסין, למטבח הקפריסאי.
הטיולים מתקיימים בשפה העברית, החל משנת 2017 בפאפוס, לימסול, לרנקה וניקוסיה.
הטיול הקולינרי שלנו בפאפוס, עובר בין כפרים אותנטיים, יקב משפחתי ומגיע אל ביתם של תושבים מקומיים וחושף מסורות קולינריות עתיקות העוברות במשפחות. בחלק מן המשפחות, ממשיך הדור הצעיר לשמר את המסורות.
הטיול הקולינרי שלנו בלרנקה עובר גם הוא דרך כפרים אותנטיים קטנים, מגיע אל ביתם של משפחות המארחות אותנו ומספקות מידע וחוויה קולינרית אותנטית, דרך סיור ביקב יין משפחתי וכפרים ציוריים עם סמטאות צרות, צבעוניות.
הטיול הקולינרי שלנו במחוז לימסול וניקוסיה, עובר דרך כפרים ציוריים ויקב יין ומפגיש את האורחים שלנו עם מפעלי אוכל קטנים ומשפחתיים, הממשיכים מסורות עתיקות ומשלבים טעמים מודרניים.
הטיול הקולינרי שלנו במרכז העיר לימסול, הינו טיול אוכל רגלי, העובר דרך רחובות מרכזיים וסמטאות צרות ומשלב טעימות אוכל ושתייה. תוך שיטוט בין הסמטאות ואינפורמציה על המקום, אנו מבקרים בדוכני אוכל, ברים מקומיים ומסעדות משובחות.
סיורי היקבים שלנו בקפריסין, מתקיימים בפאפוס ולימסול, בהם אנו מבקרים ביקבי יין מובילים.
בנוסף לטיולים הקולינריים שלנו, אנו מקיימים סדנאות בישול עם אחד מן השפים המובילים בקפריסין.
סדנאות הבישול שלנו בקפריסין, מתקיימות בוילה פרטית, עם נוף מרהיב ומשלבות מגוון תפריטים לבחירה.
חווית סדנת הבישול שלנו, הינה חוויה ייחודית ומתאימה לקבוצות בגדלים שונים, לאירועי חברה ואירועים פרטיים.