סדנאות בישול בקפריסין

מבשלים חוויה קפריסאית. . .YASSOU

המטבח הקפריסאי משלב טעמים מסורתיים, ים תיכוניים. בכל מסעדה אותנטית המגישה ארוחות Meze, תוכלו להנות מהמנות המסורתיות של גבינת חלומי Haloomi / סופלקי – שיפודי עוף Souvlaki / חתיכות עוף גדולות המסתובבות על הגריל Souvla /  קישואים מטוגנים עם ביצים Kolokouthkia me ta afka / ריבועי פסטה עם רוטב בשמל ועגבניות Makaronia tou fournou / בשר הכבש המפורסם Kleftiko / תבשיל בשר עם בצלים Stifado / לוביה עם שמן זית ולימון Louvi / קציצות בורגול ממולאות בבשר Koubes / לביבות מטוגנות עם דבש Loukoumades / עלי גפן Koupepia

יחד עם המסורת העוברת מדור לדור, קפריסין מציעה מסעדות גורמה משובחות, המגישות טרנדים קולינריים המעשירים את חווית האוכל במקום. בשנים האחרונות, יותר ויותר מגמות חדשות גולשות אל המטבח הקפריסאי ומרעננות את הבישול המסורתי. סדנאות הבישול שלנו מספקות חווית בישול מודרני, עם אחד מהשפים המובילים בעיר לימסול, Roody Damalis אשר מאחוריו מסעדה מצליחה, תוכניות טלוויזיה, ספרים ומאמרים בתחום המזון והבישול.

סדנאות הבישול אורכות כ 4 שעות ומותאמות גם לצמחונים וטבעונים.

תפריט לדוגמא:

 מאפה לחם מהמטבח היווני (DAKO) עם סלמון מעושן, אבוקדו ושרימפס, פטריות מוקפצות ביין מקומי COMMANDARIA ורוזמרין, גבינת חלומי מטוגנת עם עגבניות ונענע, כדורי בשר עם ניחוח תאילנדי ורוטב צ׳ילי, בקלאווה קריספית עם סירופ קינמון.

ממרח חציל מעושן, סופלה חלומי בשר ועגבניות שרי, בצק פילו במילוי בשר ורוטב יוגורט, שרימפס בשמן זית וצ׳ילי, אגסים מחודדים בקינמון וציפורן. 

מטבל יוגורט עם עשבי טיבול, סוג׳וקו ממולא בשר ברוטב תפוזים, תמנון ברוטב בלסמי ויניגרט, אורז בלסמי עם חלב קוקוס ואניס, מרציפן בליקר אמרטו איטלקי, 

הסדנאות מתקיימות עבור קבוצות פרטיות בלבד, עם מינימום 10 ועד 14 משתתפים בסדנה.

עלות סדנה לאדם: 85 יורו

*לקבוצות קטנות מתחת ל 10 משתתפים, צרו קשר להצעת מחיר