מתרגשים ממסעות חיפוש אחר ניחוחות, טעמים ושילובים קולינריים?
המטבח הקפריסאי הפך בשנים האחרונות למטבח עכשווי המשלב מתכונים מסורתיים וטרנדים בינלאומיים, המוגשים על הצלחת כיד הדמיון. אוכל קפריסאי מסורתי זו חגיגת טעימות של סלטים, מטבלים בשרים ודגים, המוגשים בסגנון טאפאס ברחבי הטברנות באי. אי אפשר להגיע לקפריסין מבלי להנות מגבינת החלומי, הלחם הכפרי, הפירות והירקות הטריים אשר טעמם כמו נקטפו בזה הרגע מאמא אדמה ונמכרים בשווקים המקומיים או בחנויות הסופר. בנוסף, קפריסין ידועה ביין המקומי שלה, Commandaria הידוע כיין העתיק בעולם. ענף היין בקפריסין מהווה פלח חשוב בכלכלה המקומית וכיום יש מבחר רב של יקבים קטנים ברחבי האי המייצרים יין. חופשה קולינארית יכולה להתקיים במגוון ווריאציות ושילובים אשר מותאמים באופן אישי למתעניינים בחופשה זו.

להלן 2 מבין מבחר אפשרויות:

  1. הזמנת מקום לינה, השכרת רכב, הזמנת מסעדות, סדנאות בישול ואפייה וטיולי טעימות מאורגנים.
  2. בית ספר לבישול ואפייה TO XANI – בית ספר לבישול ואפייה, אשר משמש גם כבית מלון קטן וחמים (עד כ- 10 אורחים). חמישה חדרי שינה, חדר אורחים, חצר גדולה המתקיימים בה אירועים ומטבח גדול. בבית הספר, הידוע גם כמקום אירוח ייחודי לאירועים פרטיים, מתקיימות סדנאות בישול ואפייה וסיורי יקבי יין. חבילת החופשה בבית הספר לבישול ואפייה כוללת 3 לילות על בסיס לינה וארוחת בוקר , ארוחות עיקריות המוגשות במסגרת 3 סדנאות, שתייה וכיבוד קל.

 לפרטים והזמנה מלאו את הטופס / ניתן גם בהודעת וואטסאפ 357-95582100+